banner_smaller-min.jpg

cavus

 

project//

 

Cavus is een verplaatsbare ruimte waarvan het eerste ontwerp ontstond in 2017. Cavus nodigt jou op een creatieve en speelse manier uit om even tot stilstand te komen, iets wat we goed kunnen gebruiken in een constant veranderende buitenwereld. Cavus wil jou met haar geborgen ronde vorm opnemen in een wereld van tijdloosheid en bezieling. Stap naar binnen, sluit de deur,neem plaats, en neem een moment van stilte en bezinning.


Cavus bestaat uit een unieke constructie die uit elkaar kan worden gehaald.
Dit zorgt niet alleen voor eenvoudiger transport, maar ook voor het gebruik van cavus in ruimtes waar de deuropeningen wat smaller zijn.

Cavus wordt geleverd zonder een inrichting: dit biedt de mogelijkheid zelf een inspirerende, ontspannende of creatieve invulling te geven aan de binnenruimte van cavus. Heb je echter inspiratie nodig of wil je door ons maatwerk laten uitvoeren met een inrichting of ervaring op maat? Neem contact met ons op voor een offerte.


Cavus is ook te huur als pilot-ruimte om in aanraking te komen met de ruimte en het thema en kan gebruikt worden op de meest uiteenlopende plaatsen, denk maar aan onderwijsinstellingen, bedrijven, festivals, evenementen, exposities en werkplekken. Overal waar mensen met behoefte aan bezinning zijn voelt cavus zich thuis.

 

ruimte//

 

specificaties//

 

background_vibe-min.jpg
cavus_outside-min.png
cavus_inside_figure-min.png

cavus

 

hoogte
~ 220 cm
 

breedte
~ 200 cm

Deuropening
~ 90 cm

dakraam
licht van boven

demontabel
eenvoudig verplaatsbaar

toegankelijk
voor rolstoelgangers

 

aanvraag//

 

Via onderstaand formulier kun je jouw aanvraag versturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 
De levertijd is afhankelijk van de wensen rondom maatwerk en ligt zonder inrichting tussen de 3 a 4 maand.

arrow&v

Bedankt! Je hoort van ons

half_arrow_icon.png

vorige pagina